Tallinn finantseerib ITLi klastriprojekti 38 339 euroga

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Sarapuu
Arvo Sarapuu Foto: Erakogu

Tallinna linnavalitsus esitas linnavolikogule otsuse eelnõu, millega nõustutakse mittetulundusühingu Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu klastriprojekti kaasfinantseerimisega.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on tegemist EASi poolt positiivse rahastamisotsuse saanud 3-aastaste projektiga, mille peaeesmärgiks on toetada informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia valdkonna ettevõtete ja teiste majandusvaldkondade koostööd, aidates seeläbi  kaasa nende konkurentsieelise saavutamisele läbi IKT lahenduste tootestamise ja turundamise.

Projekti raames nähakse prioriteetsete valdkondadena koostööd e-tervise (tervisetehnoloogia, biomeditsiin), küberturvalisuse (IKT, elektroonika, mehhatroonika), elektrivõrgu (energeetika) ja transpordisüsteemide (logistika, transport) valdkondade esindajatega.

Projekti kogueelarve on 650 000 eurot, millest partnerite omafinantseering on 156 661 eurot, Tallinna linna kaasfinantseering 38 339 eurot ning Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse finantseering 455 000 eurot. Projekti kestus on 01.02.2012-31.12.2014.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles