Digiajastu toob kaasa rikkalikult võimalusi õppimiseks ja õpetamiseks

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-õpe.
E-õpe. Foto: SCANPIX

Täna korraldab Eesti Infotehnoloogia Sihtasutuse e-Õppe Arenduskeskus «Võrgustik võrgutab» sarja seminari pealkirjaga «21. sajandi veskikivid». Seminari keskseks teemaks on virtuaalsed keskkonnad digiajastul õppimiseks.

«Võrgustik võrgutab» on e-õppe seminaride sari, kus ühepäevaste koolituste käigus jagatakse õpetajatele ja õppejõududele erinevaid nippe, kuidas oma igapäevast õppetööd uute tehnoloogiliste võimaluste ja vahenditega rikastada.

«Õpikeskkond on digiajastul saanud hoopis laiaulatuslikuma tähenduse. Enam ei ole õppimistegevus seotud ainult klassiruumiga. Püüamegi seminaril läbi käia õpikeskkondade arenguloo, tänase päeva võimalused ja valikud, et analüüsida uue põlvkonna vajadusi e-õppekeskkonnas» , selgitab e-Õppe Arenduskeskuse juhataja Ene Koitla seminari fookust.

Seminaridel osalemine on kõikidele huvilistele tasuta. Kellel pole võimalik seminari kohapeale kuulama tulla, saab seminari jälgida ka otseülekandes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles