Vaata maailmatasemel start-up ettevõtete koolituse ülekannet

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Start-up.
Start-up. Foto: SCANPIX

Neljapäeval ja reedel toimub idufirmadele mõeldud üritustesarjas StartSmart! kevadhooaja viimane seminar, kus tutvustatakse alustavate ettevõtete rahvusvahelistumise võimalusi, mille otseülekannet võib näha ka E24s. Reedene ülekanne algab kell 9.30.

Ürituse peaesineja on Andy Lopata, keda Briti majandusleht Financial Times nimetab üheks Euroopa juhtivaks ärisuhtluse strateegiks. Lisaks temale osaleb ka USA 2009.aasta äriingel Bill Payne, Eesti ühe eduka idufirma Pipedrive asutaja Timo Rein, professor Dr. Martin Seppäla, kes on strateegilise juhtimise alal nõustanud ettevõtteid nagu Nokia, Teliasonera ja HP.

Ülemiste Citys toimuv seminar «Roadmap2GlobalMarkets» on mõeldud innustamaks Eesti alustavaid ettevõtjaid suurelt mõtlema ja õppima rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtjate kogemustest.

Teisel päeval toimub praktiline seminar, mille käigus meeskonnad koostavad Yrjö Ojasaare eestvedamisel oma äriideest lähtuva tegevusplaani rahvusvahelistele turgudele jõudmiseks. Ojasaar lõpetas Minnesota ülikooli cum laude ja on advokaadina esindanud mitmeid Fortune 500 nimekirja kuuluvaid ettevõtteid. Lisaks on ta mitmete tehnoloogia ettevõttete asutaja, juht, investor ja nõustaja.

Registreeru ja osale või vaata ürituse otseülekannet E24 online-keskkonnas neljapäeval kell 13.00 - 17.30 ja reedel kell 9.30 - 16.00.

Eelmised kaks StartSmart! sarja üritust on osutunud alustavate ettevõtjate seas väga populaarseks - veebruaris Tallinnas toimunud seminaril «Models4Business» osales üle 200 inimese Eestist ja Soomest ning ürituse otseülekannet jälgis kokku 18 000 inimest üle maailma. Märtsis Helsingis koostöös Aalto Ülikooliga toimunud seminaril «Steps4Success”» oli kohal 250 osalejat, sealhulgas mitukümmend noort Eesti ettevõtjat.

StartSmart! on konverentside, praktiliste seminaride, töötubade ja võrgustikku laiendavate ürituste sari, mis on suunatud Eesti ja Soome alustavatele ettevõtjatele. Üritustesari kestab 2013. aasta keskpaigani ja seda organiseerivad koostöös Eesti Arengufond, Aalto Ülikool Soomes, Eesti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus, Technopolis Ülemiste ja konsultatsioonifirma BDA Consulting. Programmi kaasrahastatakse Euroopa Liidu struktuurifondide programmist Interreg IV A Programme 2007-2013.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles