RKASi käive kasvas pea 14 protsenti

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RKASi suurematest uusehitustest valmis möödunud aastal Koidula raudteepiirijaam Põlvamaal.
RKASi suurematest uusehitustest valmis möödunud aastal Koidula raudteepiirijaam Põlvamaal. Foto: Toomas Huik

RKAS-i nõukogu kiitis heaks ettevõtte 2011. aasta majandustulemused, mille kohaselt ettevõtte 2011. aasta müügitulu kasvas võrreldes eelmise aastaga 13,8 protsenti 37,2 miljoni euroni, sealhulgas suurenes üüritulu aastaga 1,2 miljoni euro võrra 5,4 miljoni euroni. 

Ärikasum oli 2011. aastal 10,8 miljonit eurot ja puhaskasum 6,7 miljonit eurot. See on planeeritust 1,6 miljonit eurot enam. Suurem kasum tulenes kavandatust madalamaks kujunenud palga- ja tegevuskuludest ning suurematest müükidest.

2011. aastal müüdi mittevajalikku kinnisvara 1,98 miljoni euro väärtuses, mis ületab eelarvet 0,44 miljoni euroga. Suurima väärtusega müügid olid möödunud aastal Mere pst 12 Pärnus (0,386 miljonit eurot), Tammneeme kinnistu (0,13 miljonit eurot), Narva-Jõesuu Kordon ja Laboratooriumi 23 Tallinna vanalinnas (kumbki 0,11 miljonit eurot).

RKAS korraldas mullu 1249 riigihanget, mida on ligi 500 hanget rohkem, kui ettevõtte senise kümne tegevusaasta jooksul kokku.

Suurematest uusehitustest valmis möödunud aastal Koidula raudteepiirijaam Põlvamaal, Porkuni erivajadustega laste riigikool Lääne-Virumaal ja Kallemäe Kooli juurdeehitus ja staadion Saaremaal.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles