Sportland sulgeb kauplusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Eesti kuulub Euroopa odavamate riikide sekka, on meil rõivad-jalatsid ELi kesmisest kallimad.
Kuigi Eesti kuulub Euroopa odavamate riikide sekka, on meil rõivad-jalatsid ELi kesmisest kallimad. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kokkuhoiuaeg on vähendanud ostjate huvi spordikaupade vastu sedavõrd, et kauplustekett Sportland on sunnitud kauplusi sulgema, kirjutab Äripäev.

Sportland sulgeb kahe nädala pärast kaupluse Võrus, Tallinnas Stockmanni kõrval tühjendusmüügi välja kuulutanud kauplus hakkab aga müüma tuntud kaubamärgiga tehasejääke.

Kauplusteketi tegevjuhi Sven Nuutmanni sõnul hakkas ostjate huvi jahtuma juba mullu kevadel, kuid septembris hakkas käive väga kiirelt kukkuma. Langus jäi tema sõnul 20 ja 30 protsendi vahele. 

Nuutmanni kinnitusel müüvad kauplused muist kaupu maha kahjumiga, ka muude kaupade marginaal on langenud sedavõrd, et kauplustel on raskusi rendimaksete tasumisega. Ostjaid ei meelita ligi ka kuni 70 protsendini ulatuvad allahindlused.

Sportland teenis 2007. aastal 422 miljoni kroonise käibe juures 20,8 miljonit krooni kasumit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles