Parts: Estonian Airi kahjumis pole süüdi Taskila

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts
Juhan Parts Foto: Priit Simson

Majandusminister Juhan Partsi sõnul ei ole ta Estonian Airi eelmise aasta tulemustega rahul, kuid ei süüdista selles praegust juhtkonda eesotsas Tero Taskilaga.

Parts rääkis ERR Uudistele, et eelmise aasta keskel tööd alustanud uus juhatus pidi esialgu sisse elama ning asus siis koostama ettevõtte uut strateegiat, mis valmis kolme kuuga.

«See on väga lühike aeg ning näitab minu arvates, et tööle asuti intensiivselt,» märkis Parts, kelle sõnul jäi uuele juhtkonnale adra seadmiseks väga lühike aeg, mistõttu ei peaks rekordkahjumit nendega seostama.

Partsi sõnul ei ole eelmise aasta 17,3 miljoni euro suurune kahjum rahuldav tulemus, kuid samas on sellel arusaadavad põhjused – ka teiste lennufirmade kahjumid on üüratud, kuna konkurents on väga tihe ja kütus kallineb kiiresti.

Majandusminister ütles ka, et pole nõus nende inimestega, kes peavad Estonian Airi luksuseks, kuna head transpordiühendused on Eesti majanduse avatuse eeltingimuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles