Raasuke võtab Tsäkko ameti üle 9. aprillil

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Raasuke.
Erkki Raasuke. Foto: Liis Treimann

Majandusminister Juhan Partsi nõunik Erkki Raasuke võtab maanteeametis ohjad lahkuma sunnitud Tamur Tsäkkolt üle 9. aprillil.

Raasukese sõnul ei ole ta jõudnud veel end maanteeameti puudustega kurssi viia, kuna ettepanek Tsäkko kohale asuda tuli alles hiljuti.

«Eesmärk on, et amet funktsioneeriks ja täidaks oma rolli professionaalselt. See on suur valdkond ja iga tõrge, mis ülesannete täitmisel esineb, on ka finantsiliselt raske ja kulukas,» sõnas Raasuke E24-le.

Tsäkko suusareiside kohapeal jäi Raasuke napisõnaliseks ning märkis vaid, et pärast meediast juhtumite lugemist oli esmane reaktsioon «väga kahju.»

Küsimusele, kas usub, et vana juhtkonnaga harjunud maanteeamet, mille ühtedele ja samadele probleemidele on riigikontroll aastaid tähelepanu juhtinud, võtab ta soojalt vastu, ei osanud Raasuke vastata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles