Mustamäe haigla rekonstrueerimine läheb maksma üle 52 miljoni euro

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäel
Põhja-Eesti regionaalhaigla Mustamäel Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Põhja-Eesti regionaalhaigla ( PERH) Mustamäe haigla rekonstrueerimise hanke erinevate osade maksumus on kokku enam kui 52 miljonit eurot.

Mustamäe haigla D- ja C-korpuse ja kahetasandilise parkla ning B-korpuse liftide ehitustööde peatöövõtu lepingu kogumaksumusega 28,6 miljonit sõlmib haigla ühispakkujatega AS Merko Infra, AS Merko Ehitus ja AS Merko Tartu, kinnitas haigla BNSile.

Kütte-, ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide kaastöövõtu lepingu maksumusega 7,9 miljonit eurot AS-iga Clik. Kesk- ja madalpingeliste elektripaigaldise kaastöövõtu lepingu maksumusega 11,4 miljonit eurot AS-iga Elektritsentrum.

Hoone tehnosüsteemide automaatikapaigaldise kaastöövõtu lepingu maksumusega 1,4 miljonit eurot AS-iga Clik. Veevarustuse- ja kanalisatsioonisüsteemide kaastöövõtu lepingu maksumusega kaks miljonit eurot OÜ-ga Remondimees.

Ravigaaside süsteemi kaastöövõtu lepingu maksumusega 802.395 eurot sõlmib haigla AS-iga Eesti AGA ning toruposti süsteemi kaastöövõtu lepingu maksumusega 552.570 eurot ühispakkujatega AS Hansab ja Swisslog Rorpostsysteme GmbH.

PERHi kommunikatsioonijuht Inga Lill ütles, et hankelepingud kavatseb haigla sõlmida aprillis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles