Hooajatöid on saada üle Euroopa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajatöid on pakkuda üle Euroopa
Hooajatöid on pakkuda üle Euroopa Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Suvi on saabumas ja koos sellega ka hooajatööd üle Euroopa.

Eures Eesti kinnitusel on neil üle Euroopa pakkuda üle miljoni töökuulutuse, osa neist hooajalised.

Näiteks on Kreekas, mõnevõrre üllatusena kui sealset kõrget tööpuudust vaadata, pakkuda reisjuhitööd neile, kes räägivad inglise ja prantsuse keelt. Hollandis on pakkuda võimalus köögivilju korjata ning Maltal on vajaka köögitöölistest.

Hooajatöö leidmine ei pruugi olla raske, kui varakult alustada. Kuid enne uue töö vastuvõtmist tuleks kindlalt veenduda, millega ennast seotakse.

Ainuüksi CV Keskuse andmebaasis on tänase seisuga 49 350 CVd, kus on soovitud töö liigiks märgitud hooajatöö, hetkel on hooajatöid pakkuda aga 166 inimesele, kinnitas CV Keskuse turundusjuht Laura Tammeorg.

«Hooajalised tööpakkumised sobivad tavaliselt noortele ja üliõpilastele. CVde andmebaasis on meil kuni 19-aastaseid kasutajaid 12 075, kes kõik sooviksid suvel tööle saada,» ütles Tammeorg ja  isas, et samuti on hooajatööst huvitatud töötud, sooviga saada kasvõi paariks kuuks töökoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles