Sõõrumaa turvafirma kaotas hea lepingu G4Sile

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S sularahahoidla Västbergas Stockholmis.
G4S sularahahoidla Västbergas Stockholmis. Foto: SCANPIX

Kui Eesti Energia magusast turvalepingust jäi turvakontsern G4S ilma, siis ASi Tallinna Vesi turvahanke pani firma kinni. Lepingut tahtis endale ka Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security.

Lepingu järgi korraldab G4S AS Tallinna Vesi halduses olevate vee- ja reoveepuhastusjaama, ettevõtte peamaja ning tallinlaste joogiveereservuaari – Ülemiste järve – sanitaarkaitse tsooni valvet.

Ülemiste järve sanitaartsoonil hoiab G4S silma peal eesmärgiga hoida sellest ebasoovitavad isikud eemal. Samuti vastutab turvafirma AS Tallinna Vesi reo- ja puhta vee pumplate tehnilise valve eest. G4Si hallata ja hooldada on kõik ettevõtte läbipääsu-, turva- ja valvesüsteemid.

Paljassaare poolsaarel asuvas reoveejaamas vastutab turvafirma ka kasvumulla müügi eest. Eri töölõikudel tagavad AS Tallinna Vesi objektil turvalisust rohkem kui 20 G4Si turvatöötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles