G4S jätkab Tallinna Vee objektide turvamist

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste järv.
Ülemiste järv. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Turvakontsern G4S võitis AS-i Tallinna Vesi turvahanke, millega jätkab üheksa aastat kestnud koostööd strateegilise tähtsusega objektide kaitsmisel.

 Peale G4Si osalesid hankes turvaettevõtted Securitas Eesti AS ja USS Security Eesti AS.

 Lepingu järgi korraldab G4S veefirma halduses olevate vee- ja reoveepuhastusjaama, ettevõtte peamaja ning tallinlaste joogiveereservuaari – Ülemiste järve – sanitaarkaitse tsooni valvet. Ülemiste järve sanitaartsoonil hoiab G4S silma peal eesmärgiga hoida sellest ebasoovitavad isikud eemal. Samuti vastutab turvafirma Tallinna Vee reo- ja puhta vee pumplate tehnilise valve eest. G4Si hallata ja hooldada on kõik ettevõtte läbipääsu-, turva- ja valvesüsteemid. Paljassaare poolsaarel asuvas reoveejaamas vastutab turvafirma ka kasvumulla müügi eest. Erinevatel töölõikudel tagavad Tallinna Vee objektil turvalisust rohkem kui 20 G4Si turvatöötajat.

 «Hindame kõrgelt pikaaegset koostööd Tallinna Veega ning tunneme suurt vastutust, sest tegemist on pealinna jaoks strateegilise tähtsusega objektidega, kus turvalisuse tagamisel on kvaliteet ülioluline,» ütles G4Si Eesti valvedivisjoni direktor Margus Kolumbus.
 
 «Meil on hea meel tõdeda, et järjekordse turvahanke võitjaks osutus meie pikaajaline koostööpartner G4S,» ütles Tallinna Vee varade haldusjuht Vaino Räst.
 
 
 
Peale G4Si osalesid hankes turvaettevõtted Securitas Eesti AS ja USS Security Eesti AS.
 
Lepingu järgi korraldab G4S AS Tallinna Vesi halduses olevate vee- ja reoveepuhastusjaama, ettevõtte peamaja ning tallinlaste joogiveereservuaari – Ülemiste järve – sanitaarkaitse tsooni valvet. Ülemiste järve sanitaartsoonil hoiab G4S silma peal eesmärgiga hoida sellest ebasoovitavad isikud eemal. Samuti vastutab turvafirma AS Tallinna Vesi reo- ja puhta vee pumplate tehnilise valve eest. G4Si hallata ja hooldada on kõik ettevõtte läbipääsu-, turva- ja valvesüsteemid. Paljassaare poolsaarel asuvas reoveejaamas vastutab turvafirma ka kasvumulla müügi eest. Erinevatel töölõikudel tagavad AS Tallinna Vesi objektil turvalisust rohkem kui 20 G4Si turvatöötajat.
«Hindame kõrgelt pikaaegset koostööd ASiga Tallinna Vesi ning tunneme suurt vastutust, sest tegemist on pealinna jaoks strateegilise tähtsusega objektidega, kus turvalisuse tagamisel on kvaliteet ülioluline,» ütles AS G4S Eesti valvedivisjoni direktor Margus Kolumbus.
«Meil on hea meel tõdeda, et järjekordse turvahanke võitjaks osutus meie pikaajaline koostööpartner G4S,» ütles ASi Tallinna Vesi varade haldusjuht Vaino Räst.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles