ERR: Eesti toidutootjad esitlesid Moskvas oma kaupa

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil likööri Vana Tallinn pudelid.
Pildil likööri Vana Tallinn pudelid. Foto: Raigo Pajula

Eesti juhtivad toiduainetetootjad katsetasid täna läbimurret Venemaa turule, esitledes Moskva Eesti saatkonnas esitleti toidukraami, millega loodetakse eeskätt kvaliteedile rõhudes tulevikus moskvalaste ostukorvi jõuda.

Pole haruldane, kui Moskvas satud poes kuulma reklaami: «Hea Eesti kvaliteet!» ning turgu Eesti toodetele oleks, kui bürokraatiarägastikest läbi murda õnnestuks, vahendab ERR uudised.

Saaremaa lihatööstuse impordi-ekspordijuht Suigo Karro selgitas, et kaup peab läbi käima mitmetest institutsioonidest, mis seda kontrollivad ja seejuures võib neist igaühel asjast erinev nägemus olla.

Liviko esindaja Venemaal Julia Belkina kinnitas, et alkoholitootjal läheb Vene turul suurepäraselt ning eriti hästi müüb idanaabrite juures Vana Tallinn.

Venemaa Kaubandus-tööstuskoja Baltimaade koostööosakonna juhataja Boriss Poltorokevitš soovitas Eesti toidutootjatel oma kaupa pidevalt reklaamida ja pakkuda, korraldades degusteerimisi, seminare ja muud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles