Bigbank laienes Rootsi ja Hollandisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bigbanki juht Targo Raus.
Bigbanki juht Targo Raus. Foto: Peeter Langovits

Tarbimislaenudele spetsialiseerunud Bigbank sisenes Rootsi ja Hollandi turule, kokku tegutseb ettevõte üheksas riigis.

Rootsis alustas tegevust Bigbanki filiaal, mis on Balti riikide, Soome ja Hispaania järel viies ametlik pangafiliaal. Veebruarikuus andis filiaal välja ka esimesed laenud. Märtsi alguse seisuga töötas Bigbanki Rootsi filiaali heaks 11 inimest.

Hollandi turul tegutseb Bigbank sarnaselt Saksamaa ja Austriaga piiriülese teenusepakkujana. See tähendab, et Bigbankil pole küll oma esindusi ja töötajaid nendes riikides, kuid kliente teenindatakse peamiselt elektroonilisi kanaleid pidi otse Eestist.

Samas on Bigbanki tegevus registreeritud kohaliku riigi järelevalveasutustes ja vastab Euroopa Liidu ning vastava riigi nõuetele.

Bigbanki grupi juhatuse esimees Targo Raus märkis, et viimase nelja aastaga kokku kuuele uuele turule sisenenud laenuandja lähiaja eesmärk on tagada kõigil turgudel ettevõtte tõhus toimimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles