Seedcamp’i konkurss toimub Tallinnas

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

18. aprillil korraldab Euroopa olulisim startup- ehk idufirmade raha kaasamise konkurss Seedcamp Tallinnas ürituse, mis toob kokku 20 kuumemat veebi-, mobiili- või tarkvaraettevõtet juhtivad ettevõtjad ja investorid.

Peamiselt Londonis resideeruv Seedcamp soovib haarde laiendamiseks korraldada regionaalseid eriüritusi ning sihikule on võetud ka Tallinn kui populaarne startup-ettevõtluse keskus, kirjutab Tallinna Tehnopoli veebikülg.

Seedcamp Tallinna üritusele oodatakse osalema regiooni parimaid tehnoloogiapõhiseid idufirmasid, kes viiakse kokku globaalse haardega investorite ja ettevõtjatega. Ühepäevase ürituse raames toimuvad mentorkohtumised, paneeldiskussioonid ja loomulikult ka idufirmade esitlused. 

Eesti päritolu idufirmad on Seedcamp konkurssidel läbi aegade väga edukalt esinenud. Eelmise aasta septembris võitis inseneride Facebooki loov Eesti ettevõte GrabCAD Londonis investorite leidmise võistlusel Seedcamp esikoha, kuid loovutas esikohaga kaasnenud 25 000 eurot konkurendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles