Avatud uste päev ettevõtjatele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

21. jaanuaril algusega kell 10.30 toimub Tartu Ülikoolis avatud uste päev ettevõtjatele, kus ülikool esitleb esmakordselt kõiki viimaste aastate peamisi leiutisi.

See on ainulaadne võimalus tutvuda ühe päeva jooksul võimalustega, mida ülikool ettevõtjaile pakub – päeva keskmes on seminar, kus praktikud räägivad teadusmahuka ettevõtluse võimalustest koostöös ülikoolidega ja võimalikkusest Eestis, võimalus on tutvuda ülikooli leiutistega ning kohtuda nende autoritega, avatud on elukestva õppe kohvik, kus tutvustakse ülikooli täiendusõppe võimalusi ning oma tegevusi loomemajanduse valdkonnas on tutvustamas Viljandi kultuuriakadeemia. Ettevõtjate käsutuses on ka ettevõtluskoordinaatorid, kes viivad ettevõtjad kokku õigete teaduspartneritega, aitavad koostada ja läbi viia arendusprojekte ning otsida oma ideele rahastust.

Üritus on osalejatele tasuta. Täpsem info ja registreerumine: www.ut.ee/ettevotjapaev

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles