Noorte Juhtimiskonverents „Kuidas müüa oma ideed?“ 17.09.2010

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse Noorte Juhtimiskonverentsi teemaks on „Kuidas müüa oma ideed?“

17. septembril korraldab rahvusvaheline tudengiorganisatsioon AIESEC samaaegselt Tallinnas Rävala Ärikeskuses ja Tartus Dorpati konverentsikeskuses Noorte Juhtimiskonverentsi, sel aastal teemal „Kuidas müüa oma ideed?“. Üritusele oodatakse üle 350 noore ja mitmeid Eesti poliitikuid, tippjuhte, prominente ja arvamusliidreid erinevatelt elualadelt.

„Kui eelmisel aastal olid teemadeks juhtimine ja ettevõtlus üldiselt, siis seekord minnakse spetsiifilisemaks ja räägitakse oma ideede müümisest ning äri alustamisest,“ ütleb konverentsi avalike suhete juht Maarja-Liis Merimetsa. „Tegemist on hetkel väga aktuaalse teemaga just suureneva noorte tööpuuduse tõttu Eestis. Selle konverentsiga loodame innustada noori inimesi haaramaks initsiatiivi ning samuti orienteerumaks tööturul paremini,“ lisab ta.

Tänavune peaesineja on Ralph Blundell, omanimelise konsultatsioonifirma juht ja omanik Suurbritanniast, kelle globaalseteks klientideks on investeerimispangad, energiatööstused ning kinnisvara-, meelelahutuse- ja meediaettevõtted. Blundell on aastaid õpetanud rahvusvahelistele suurettevõtetele, kuidas müüa hästi oma toodet ja teenuseid, ning 17. septembril jagab oma kogemusi ning juhtnööre ligi 350 Eesti noorele.

Lisaks peaesinejale on nimekaid esinejaid ka paneeldiskussioonides – teiste seas Keit Pentus ja Linnar Priimägi Tallinnas ning Hannes Tamjärv ja Toomas Tiivel Tartus. Praktilisema suunitlusega töötube viivad läbi Heateo Sihtasutus, AIESEC, Coca-Cola, CASHFLOW ja paljud teised. „Usume, et meie esinejad ja töötoad moodustavad ühtse terviku, mis kokku annab suurepärase ülevaate antud teemast erinevatest vaatenurkadest,“ kirjeldab konverentsi üldkoordinaator Erik Ehasoo, „nii ongi võimalik mõista, kuidas müüa oma ideed riigile, klientidele, investoritele.“

Konverentsi eesmärgiks on ettevõtluse populariseerimine noorte seas ja sellega ka noorte tööpuuduse vähendamine. Just ettevõtlusega alustamine on suurepärane võimalus oma teadmisi praktikas kasutada. „Kui noor ei leia tööd, oleks õige aeg kätt proovida ettevõtluses, et mitte oma teadmisi ja oskusi raisku lasta,“ räägib Erik.

AIESEC on rahvusvaheline tudengiorganisatsioon, mis tegutseb 110 riigis üle maailma. AIESECi põhitegevusteks on välispraktikavahetuse korraldamine ning noorte liidrite arendamine pakkudes võimalust omandada peamiselt juhtimis-, korraldamis- ja tiimitöö kogemust nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Eestis on AIESEC Tallinnas, Tartus, Pärnus ning Narvas ja koondab juba ligi 300 noort üliõpilast. Rohkem infot AIESECi kohta on võimalik leida veebiaadressil www.aiesec.ee.

Noorte Juhtimiskonverents toimub reedel, 17. septembril algusega 9.30 Rävala Ärikeskuses Tallinnas (Rävala 8) ja Dorpati konverentsikeskuses Tartus (Turu 2).

Lisainformatsiooni konverentsi kohta leiab aadressilt www.aiesec.ee/konverents

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles