Estonian Airi piloodid kutsusid kokku streigikomitee

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi Bombardier.
Estonian Airi Bombardier. Foto: SCANPIX

Eesti Liinilendurite Assotsiatsiooni ja Estonian Airi vahelise kollektiivlepingu läbirääkimiste toetamiseks kutsub Liinilendurite Assotsiatsioon kokku streigikomitee, et vajadusel olla valmis aktsioonideks, kui läbirääkimiste kulg piloote ei rahulda.

Liinilendurite Assotsiatsiooni esimehe Rauno Menningu sõnul toetab assotsiatsioon Eesti Ametiühingute Keskliidu (EAKL) nõudmisi, kuid otsustas esimese streigilainega mitte kaasa minna, vältides sellega hea tahte märgiks majandusliku kahju tekkimist Estonian Airile.

«Kui valitsus töötajate väljaastumistest järeldusi ei tee ning töötajate arvamusi ignoreeriv poliitika kandub üle ka ettevõtte tasandi läbirääkimistesse, siis peavad piloodid võimalikuks Estonian Airi lennukite seisma panemise,» ütles Menning siiski.

Eesti Liinilendurite Assotsiatsioon on ühe Eesti Ametiühingute Keskliidu liikmesorganisatsiooni, Liinilennunduse Ametiühingu, liige, kuhu kuulub 75 pilooti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles