Peep Peterson: ametiühingud on valmis ka järgmiseks ringiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Peterson
Peep Peterson Foto: Sille Annuk

Eesti transpordi ametiühingu esimees Peep Peterson ütles, et juhul kui seekordne streik tulemusi ei anna, on ametiühingud valmis ka järgmiseks ringiks.

Täna kella 8st kuni 13ni seisab transpordi ametiühingu eestvõttel bussiliiklus Narva maakonna- ja linnaliinidel, homme kella 12st kuni 13ni toimub toetusstreik Saaremaa maakonnaliinidel, neljapäeval streigivad lisaks Tallinnale osad maakonnaliinid Pärnumaal ning Järvamaal, vahendab ERR uudised.

Transporditöötajad streigivad õpetajate toetuseks ning nõuavad töötukassa iseseisvuse taastamist ja on ka kollektiivlepingu seaduse muudatuse vastu.

Peterson peab väga tõenäoliseks, et valitsus surub hambad risti ja tõestab, et streikimisest ei ole midagi kasu. «Arvan, et see ei ole mõistlik, sest ametiühingud on valmis ka järgmiseks ringiks ja seda niikaua kuni positiivseid sõnumeid tuleb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles