Apple’i kaasasutaja: Apple TV võib kergitada aktsia 1000 dollarile

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple kaasasutaja Stewe Wozniak ostis ettevõtte esinduspoest mobiiltelefoni iPhone 4.
Apple kaasasutaja Stewe Wozniak ostis ettevõtte esinduspoest mobiiltelefoni iPhone 4. Foto: SCANPIX

Apple’i kaasasutaja Steve Wozniak ütles telekanalile CNBC, et arvestades tehnoloogiagigandi kasvupotentsiaali võib aktsia hind kerkida 1000 dollarile, vahendab majandusajakiri Forbes.

Wozniak ei peatunud pikalt Apple’i edukal minevikul, kuid rääkis rohkem selle tulevikust.

«Inimesed räägivad 1000-dollarilisest aktsia hinnast. Esmapilgul võiks selles kahelda, aga mina tegelikult usun seda ja ma ei jälgi eriti aktsiaturgu,» ütles Wozniak.

Wozniak ei rääkinud küll nii lihvitud terminoloogiat kasutades, nagu seda kuuleb kogenud analüütikutelt, kuid ta hindas Apple'i kasvupotentsiaali ennustades, et Apple TVst saab turu muutja.

«Kui me räägime Apple TVst, siis see töötab koos kõikide teiste suurepäraste toodetega,» selgitas Wozniak. «Me ei tee mingit kõrvalprojekti ega asuta telekompaniid. Me loome televisiooni Apple’i maailma sees,» lausus ta ja lisas, et lihtsalt teeb oletusi Apple'i tulevikuplaanide kohta.

Wozniak lahkus Apple’ist 1987. aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles