Juba ligi 145 000 inimest on deklaratsiooni esitanud

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Udde.
Hannes Udde. Foto: Peeter Langovits.

Täna kella kaheks päeval oli tuludeklaratsiooni elektrooniliselt täitnud juba 143 784 inimest, teatas maksuamet. 

Nende deklaratsioonide põhjal saab öelda, et tagastamisele kuuluv summa on 29,1 miljonit eurot, juurde maksmisele kuuluv tulumaks on 381 370 eurot. Eelmisel aastal samaks ajaks oli oma tuludeklaratsiooni esitanud 139 920 inimest.

MTA teeninduskorralduse osakonna juhtivspetsialist Hannes Udde rääkis ETV saates «Terevisioon», et juba eile õhtul kella 22.30 ajal oli elektrooniliselt esitatud üle 40 000 tuludeklaratsiooni. Udde sõnul, et kuigi hulk inimesi esitasid eelmise aasta tulude deklaratsiooni juba enne ametlikku tulude deklareerimise aja algust, ei anna see neile tulumaksu tagasisaamisel eeliseid, vahendab ERRi uudisteportaal.

«Edu on neil selles, et nad saavad ruttu teada, kui palju neil on raha tagasi saada. Samas raha hakkame tagastama alates 28. veebruarist ning kellel on kõik korras ja midagi üle kontrollida pole vaja, need saavad praktiliselt korraga raha tagasi,» rääkis Udde. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles