Parts allkirjastas lennundusleppe Singapuriga

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts ja Singapuri transpordiminister Lui Tuck Yew allkirjastamas Eesti ja Singapuri vahelist lennunduslepet.
Juhan Parts ja Singapuri transpordiminister Lui Tuck Yew allkirjastamas Eesti ja Singapuri vahelist lennunduslepet. Foto: Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Täna allkirjastas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts koos Singapuri transpordiministri Lui Tuck Yew´ga Eesti ja Singapuri vahelise lennundusleppe, mille eesmärgiks on luua lennuühendus Eesti ja Singapuri vahel.

Kokkulepe hõlmab samuti vastastikuse juurdepääsu tagamist lennuliinidele, võrdsete võimaluste tagamist ettevõtjatele ning mittediskrimineerimist Euroopa Liidu aluslepingutes sätestatud põhimõtteid arvestades, teatas majandusministeerium. Allkirjastatud kokkulepe tuleb ratifitseerida riigikogus.

Kokkulepe jõustub pärast seda, kui lepinguosalised on teineteist kirjalikult teavitanud kokkuleppe kohaldamiseks vajalike riigisiseste menetluste lõpuleviimisest.

Praegu toimub lennuühendus Euroopa Liidu ja Singapuri vahel mõne liikmesriigi ja Singapuri kahepoolse lennunduskokkuleppe alusel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles