Starbucks plaanib koondada veel 1000 inimest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmas laialt levinud ja tuntud kohvikukett Starbucks on sunnitud veel oma ridu kärpima.
Maailmas laialt levinud ja tuntud kohvikukett Starbucks on sunnitud veel oma ridu kärpima. Foto: Reuters / Scanpix

Tuntud kohvikukett Strabucks plaanib lähinädalatel koondada veel 1000 inimest, kuid väidetavalt ei puuduta see kohvimeistreid.

Koondamine puudutab Seattles asuva peakorteri töötajaid, piirkondlike mänedžer, aga mitte baristasid, kes teenindavad kliente, teatab Reuters viidates Seattle Timesile.

Strabucksi pressiesindaja keeldus seda uudist kommenteerimast. Kohvikukett, mis on teinud pingutusi, et taas USA turul jalule tõusta, on juba sulgenud 600 kohvikut ja koondanud töökohti nii ladudes kui ka peakorteris.

Ettevõtte avaldab oma esimese kvartali majandustulemused neljapäeval.

«Me ei saa enne tulemuste majandustulemuste avalikustamist järgmisel nädalal neid eelnevalt kommenteerida ja seda me ka ei tee. Igal juhul ei kommenteeri me kuulujutte ja kõlakaid,» teatas Starbucksi pressiesindaja Deb Trevino.

Ettevõtte teatas eelmisel nädalal, et juhid ei saanud eelmisel aastal preemiat ning peadirektor Howard Schultzi ja teiste tippjuhtide palgad tänavu ei tõuse. Varem oli ettevõte teatanud töötajatele, et ei taga tänavu maksete tegemist nende pensionifondi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles