Tele2: tänavu kukuvad nii kõne kui andmeside hinnad

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 Eesti juht Mindaugas Ubartas.
Tele2 Eesti juht Mindaugas Ubartas. Foto: Andres Haabu

Tele2 alandas tänasest oma era- ja äripakettide hindu ja prognoosib 2012. aastaks riigisiseste ja roaming-kõnede keskmiseks hinnalanguseks 12-15 protsenti ning mobiilse interneti odavnemist kordades.

«Telekomisektor on üks väheseid, kus vastupidiselt üldisele inflatsioonile hinnad jätkuvalt langevad,» ütles Tele2 Eesti juhatuse esimees Mindaugas Ubartas.

«Meie prognoosi kohaselt langeb 2012. aastal tiheneva konkurentsi tulemusena Eestis helistamise maksumus vähemalt 12 protsenti ning muutuv roaming-hindade regulatsioon alandab välismaal tehtud kõnede hinda 15 protsenti. Kõige rohkem – kaks kuni kolm korda on oodata mobiilse interneti hinna langust megabaidi eest,» ütles Ubartas.

Tema sõnul näitavad kõik viimasel aastal tehtud uuringud, et Eestis tegutsevate operaatorite kõne- ja andmesidevõrgud on heal tasemel ja olulisi tehnilisi kvaliteedierinevusi pole.

«Pea pooled Eesti elanikud maksavad kas hooletusest või mõtlematusest kinni turutingimustest kõrgemat hinda võtva mobiilioperaatori rammusa kasumi,» lisas Ubartas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles