BLRT tunneb muret pangagarantiide pärast

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti Laevaremonditehases.
Balti Laevaremonditehases. Foto: Mihkel Maripuu

Kuna Balti Laevaremonditehas (BLRT Grupp) teeb koostööd põhiliselt stabiilsete ja suurte partneritega, kellega on sõlmitud pikaajalised lepingud, ei tunneta juhtkond veel, et usalduse vähenemine Eesti majanduskeskkonna vastu välissuhtlust mõjutaks.


Samas tõdes grupi avalike suhete juht Anu Hallik-Jürgenstein, et SEB ja Swedbanki reitingute alandamise tõttu võivad nende antavad garantiid tekitada küsimusi ning see võib mingil hetkel probleemiks osutuda.

Usalduse näitena kirjutas BLRT aasta lõpus alla Stockholmi Mälari järve alla rajatava metrootunneli metallosa ehituseks, mille tellijaks on sealne teedevalitsus, mille juhtkond otsis selleks tööks just hea reputatsiooni ja korraliku finantsvõimekusega partnerit.

«Samas loevad ju kõik lehti ja negatiivne foon tekitab ikka rohkem küsimusi ning ka klientide ja partnerite poolt on muremärke näha,» sõnas avalike suhete juht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles