Sinimäe rahvas hakkab sularaha järel Narvas käima

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki sularahaautomaat.
Swedbanki sularahaautomaat. Foto: Margus Ansu

Üks neist valdadest, kust Swedbank viib sularahaautomaadi, on Vaivara Ida-Virumaal. Kohalikel tuleb seejärel sularaha järel käia Narvas või Sillamäel.
 

Vaivara abivallavanem Mati Männisalu märkis, et on kuulnud, et Swedbanki sularahaautomaat võib vallakeskusest Sinimäelt kaduda. Pank kinnitas, et Vaivara vallast viiakse automaat ära.

«Kohalikule omavalitsusele ei tee rõõmu kui supp jääb lahjemaks, teenused kaovad,» ütles Männisalu.

Männisalu lisas, et sularahaautomaadi kadumine ei ole siiski ületamatu probleem, sest vald ümbritsetud kolme linnaga – Narva, Sillamäe ja Narva-Jõesuu.

«Kolmest põhilisest keskusest Vaivarast, Olginost ja Sinimäelt on linnadesse mõned kilomeetrid, võib ka jalgrattaga või jalgsi käia. Inimesed käivad linnas niikuinii tööle, kooli, arstile või lasteaeda,» lausus Männisalu.

Männisalu märkis, et linnade läheduse tõttu pole sularahaautomaadi kadumine nii tõsine kui see on näiteks Virtsus Läänemaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles