Subwayl pole Eestis veel partnerit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway kiirtoidurestoran.
Subway kiirtoidurestoran. Foto: SCANPIX

USA kiirtoidukett Subway, mis lubab sel aastal Eestis oma toidukohad avada, pole leidnud veel Eestist inimest, kes nende äri siin arendama hakkaks.

«Praegusel hetkel ei ole meil frantsiisipartnerit, kuna viivitame sellega kuni leiame Eestis endale agendi, kes töötab Subway heaks, esindades siin meie brändi, arendades poode ja pakkudes frantsiisipartneritele tuge,» selgitas Subway regiooni arendusjuht Justin Goes.

Küsimusele, kas Subway laieneb oma brändiga ka Lätti ja Leetu, vastas Goes, et praegusel hetkel mitte, kuna nendes riikides puudub huvi Subway vastu. «Lähitulevikus vaatame need turud laienemise eesmärgil siiski üle,» lisas Goes.

Et Subway on tuntud oma üpris kopsakate hindadega (Soomes näiteks on terve võileib 7,30 ja pool 4,40 eurot), pärisime ka, milline saab olema Eesti hinnapoliitika.

«Praeguses staadiumis ei saa ma hinnakirja anda, kuna paneme seda alles paika,» märkis Goes, lisades, et eesmärk on muuta kaubad nii odavaks, et igaüks saaks seda osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles