Analüütikud: Pekingi sündmused olgu Apple’ile õppetunniks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sajad inimesed kogunesid Pekingis Apple'i kaupluse juurde, lootuses soetada endale iPhone 4S.
Sajad inimesed kogunesid Pekingis Apple'i kaupluse juurde, lootuses soetada endale iPhone 4S. Foto: SCANPIX.

Hiina pealinnas Pekingis aset leidnud vägivallatsemine seoses iPhone 4Si müügile jõudmisega võiks analüütikute hinnangul olla Apple’ile õppetunniks, kirjutab pcworld.com.

Analüütikud leiavad, et Apple peaks edaspidi oma uute toodetega Hiina turul varem välja tulema. See aitaks sealsetel tarbijatel üle saada hirmust, et nad on uue toote soetamisega juba hiljaks jäänud.

Samuti usuvad analüütikud, et Apple peaks laiendama Hiinas oma veebipõhist distributsioonivõrku ning et senisest enam peaks uute toodete puhul keskenduma veebipõhistele tellimustele.

Viimastel aastatel on Apple Hiinas oma müügivõrku laiendanud ning Apple’i tooteid saavad kliendid soetada ka läbi teiste jaemüügikanalite.

Samas pole paljud tarbijad sellest teadlikud ning usuvad siiralt, et Apple’i uusi tooteid peab ostma ilmtingimata ettevõtte ametlikest kauplustest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles