Swedbank sulgeb viis kontorit

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank
Swedbank Foto: Elmo Riig / Sakala

Swedbank sulgeb esimeses kvartalis viis kontorit ning jätab aprilli alguseks 63st kontorist alles 58, põhjendades seda muu hulgas ka vajadusega kulusid kärpida.

Alates 1. veebruarist on suletud Tallinna Idakeskuse kontor, 1. märtsist Otepää ning Kunda kontor, Pärnu Maxima ning Vändra kontor lõpetavad töö 1. aprilliks. Pangabuss hakkab käima Otepääl, Kundas ning Vändras, teatas ettevõte.

«Põhimõte on, et tahame majandada ökonoomselt ning seetõttu kohandame ka kontorivõrgu vastavaks üldisele majandus- ja pangateenuste kasutamise aktiivsusele,» ütles Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Ulla Ilisson.

Ta soovitas kõigil Swedbanki suletavate kontorite klientidel astuda lähikuudel kontorist läbi ning vaadata oma lepingud üle, et oleks olemas kõik vajalik e-kanalite teel pangateenuste kasutamiseks. «Meie tellerid oma alati valmis kliente juhendama internetipanga õppimisel ning vastavate lepingute sõlmimisel, kinnitas Ilisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles