Leht: Google+ kasvab tuleval aastal Facebooki konkurendiks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Google’i suvel avalikustatud sotsiaalvõrgustik Google+ võib praeguse kasvutempo jätkudes koguda endale järgmise aasta jooksul sadu miljoneid kasutajaid ning kerkida Facebookile arvestatavaks konkurendiks, vahendab Talouselämä.

Praeguse seisuga on võrgustik kogunud endale 62 miljonit registreeritud kasutajad, kellest siiski kõik ei kasuta võrgustikku aktiivselt. Kuid senise kasuvtempo jätkudes peaks Google+ olema järgmise aasta lõpuks 300 miljonit kasutajat.

Ancestry.com looja Paul Allen hindab samas, et Google+ kasutajate hulk võib kasvada veelgi suuremaks, ulatudes järgmise aasta lõpuks 400 miljoni kasutajani.

Alleni arvates on Google+ üheks trumbiks see, et arendajatele antakse võimalus luua sotsiaalvõrgustiku tarbeks uusi ja huvitavaid rakendusi ning teenuseid, kuid ka see, et Google integreerib Google+ oma teiste teenustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles