If: suurem osa kahjusid on seotud katustega

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torm Patrick kangutas Viljandis Vaksali tänava apteegi plekkatuse lahti.
Torm Patrick kangutas Viljandis Vaksali tänava apteegi plekkatuse lahti. Foto: Elmo Riig / Sakala

If P&C Insurance’ile oli täna lõunase seisuga laekunud 47 kahjuteadet, varakahjud on enamasti seotud katuste purunemisega.

Ifi kommunikatsioonijuht Rain Porss sõnas, et laekunud 47 kahjuteatest 39 olid varakahjud ning kaheksa kaskokahjud.

Varakahjudest oli suuremal osal juhtudest kahju seotud katusematerjali tüki lahtitulekuga, mõnel juhul tegi torm kahju tervele katusele.

Kaskokahjudest oli suurem osa ehk viis juhtumit seotud katusematerjali autole kukkumisega. Kahel juhul olid autole kukkunud puud või oksad.

Kõige rohkem kahjuteateid on Ifile laekunud Harjumaalt: 12. Lääne- Virumaalt on esitatud kuus ning Raplamaalt viis kahjuteadet.

Porss tõdes, et hüvitatavatest summadest on veel vara rääkida. «Kuna kahjusid ei ole veel hinnatud, oleks see summa liiga oletuslik,» lausus ta.

Kuna ilmajaam lubab tugevamat tuult ka lähipäevadeks, soovitab If Kindlustus olla eriti tähelepanelik ning puude lähedusse autosid mitte parkida. Samuti tuleb hinnata puude ohtlikkust hoonetele ning hoov lahtistest esemetest puhastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles