Tšehhid omandasid osaluse Cherrys

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherry portaal
Cherry portaal Foto: Mihkel Maripuu

Sel nädalal jõustunud kokkuleppe kohaselt omandab Tšehhi päritolu Slevomat Group osaluse päevapakkumistele keskendunud Cherry Media OÜs, mõlema ettevõtte esindajad saavad koha teise ettevõtte juhatuses.

Cherry Media on Baltikumi turuliider päevapakkumisi vahendavate internetikeskkondade seas ning talle kuuluvad sotsiaalsed ostukeskkonnad Cherry.ee Eestis, Cherry.lv Lätis ning Beta.lt ja Grupinis.lt Leedus. Slevomat Group omab analoogset turupositsiooni Tšehhis, Slovakkias ning Ungaris.

«Mõlema ettevõtte asutajad jagavad sarnast tausta ning kirge selle ärivaldkonna suhtes,» kommenteeris Cherry Eesti haru tegevjuht Priit Tomp.

«Slevomat ja Cherry otsisid võimalusi laienemiseks Kesk- ja Ida-Euroopas ning jõudude ühendamine oli loogiline samm. See koostöö loob suurepärased võimalused sooduspakkumisteks, mida levitatakse paljudes riikides,» sõnas Slevomati tegevjuht Tomáš Čupr.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles