Mutso: koostöö aitab kokku hoida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Mutso
Tarmo Mutso Foto: Peeter Langovits

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on koostöö Eesti turundamisel Läti ja Leeduga oluline, sest see võimaldab Eestit nähtavamaks teha, oma huvisid paremini realiseerida ja raha säästa.

Sel nädalal toimus Tallinnas Balti riikide turismikoostöö konverents, mille raames võeti kokku lõppev turismiaasta ning kaardistati järgmise kolme aasta ühistegevused. Täna allkirjastasid Balti riikide turismiametite juhid 2012. aasta tegevuskava.

«Kaugematel sihtturgudel on Balti riikidel ühiselt kergem ja ka kuluefektiivsem end müüa ja läbi lüüa. Oleme turismikoostöö raames tutvustanud Balti riike turismimessidel ja avaldanud kolme riiki tutvustavaid trükiseid – sarnane koostöö jätkub ka tuleval aastal,»ütles Tarmo Mutso.

Mutso märkis veel, et igal Balti riigil on erinevad võimalused ja prioriteedid ning et koostöö oleks maksimaalselt efektiivne, kogunevad Balti riikide turismijuhid ühishuvide kaardistamiseks igal aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles