SLK kuulab maad neljanda uue laeva tellimiseks

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Muhumaa
Parvlaev Muhumaa Foto: Liis Treimann

ASi Saaremaa Laevakompanii (SLK) kinnitusel on neil plaanis tellida ka neljas uus parvlaev.

Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk ütles Saarte Häälele, et neil on kavas tellida veel üks uus laev, kuna selle tingib kasvav vajadus nii kvaliteedi kui ka mahtude osas.

«Mis seal salata, oleme nendega (BLRT Grupiga – toim) juba rääkinud, aga niisuguses faasis, kus räägiksime konkreetsest lepingust või tähtaegadest, me veel ei ole,» tõdes Rihvk. Selge on aga see, et võimaliku tellimuse esitamisel pöördub SLK eeskätt just oma senise hea partneri BLRT Grupi poole.

BNS teatas, et BLRT Grupi nõukogu esimehe Mark Bermani sõnul on nad Saaremaa Laevakompaniiga juba alustanud kõnelusi neljanda uue laeva ehitamise üle. BLRT Grupi osalusega Norra laevatehases Fiskerstrand BLRT on viimastel aastatel Saaremaa Laevakompanii tellimusel ehitatud kolm uut parvlaeva kogumaksumusega ligi 90 miljonit eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles