Ekspert: nutikad majaostjad suruvad müüjad nurka

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul peavad praeguses keerulises olukorras maja müüa soovivad inimesed arvestama sellega, et nutikad ostjad esitavad julgeid nõudmisi.


«Kui nad üldse soovivad midagi realiseerida, siis nad peavad ostjate täiesti uutele soovidele vastu tulema,» kommenteeris Sooman «Terevisioonis» müüjate uudset olukorda, vahendab ERR Uudised.

«Ostja tajub väga tugevalt ära, mis positsioonis ta turul on. Ta teeb kõik endast sõltuva, et müüja ego alla suruda ja talle ära põhjendada, miks antud objekt peaks maksma oluliselt vähem. Nad viivad end väga põhjalikult olukorraga kurssi ja lähevad kauplema,» rääkis Sooman.

Sooman pakkus, et murdepunkt on kinnisvaraturul aasta teises pooles. «Käesolev aasta tuleb ka kinnisvara ettevõtjatele äärmiselt «meeleolukas» ja kes neid meeleolukõikumisi välja ei kannata, need lihtsalt lõpetavad tegevuse ära, kogu negatiivsete sündmuste lõpuks jäävad alles umbes pooled ettevõtted,» märkis Sooman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles