Maksuamet viib töökohad pealinna

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksuametnikel tuleb pealinna kolida.
Maksuametnikel tuleb pealinna kolida. Foto: Panther Media/Scanpix

Maksu– ja tolliamet kuulutab ajalehtedes suurelt, et otsib revidente Tallinna, kuid ise valmistab optimeerimise sildi all ette maakondlike kontorite kokkutõmbamist.

Maksu– ja tolliameti peadirektori asetäitja Timo Riismaa sõnul valmistab amet ette muudatusi ja otsib kokkuhoiuvõimalusi, millest üks on teenindusvõrgu optimeerimine «vastavaks kliendikäitumisele ja –vajadusele», kirjutab Lääne Elu.

«See toob kaasa teeninduskohtade ja ka töötajate arvu vähenemise,» ütles Riismaa. Praegu on Haapsalus paarkümmend maksuametnikku, kuid tulevikus saab Haapsalu teenindusbüroo olema praegusega võrreldes väiksemal kontoripinnal, vähemate klienditeenindajate ja ilma ametniketa.

Muudatuste täpsem sisu ja ulatus saab selgeks tõenäoliselt tuleva aasta I kvartali lõpuks, selgitas ameti pressiesindaja Katrina Tuulik ja lisas, et uuendused puudutavad tervet Eestit, mitte ainult Haapsalut.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles