Samelin hakkas Allar Levandiga suusasaapaid tootma

Kaur Paves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samelin
Samelin Foto: Margus Ansu

Allar  Levandi  tõi koostöös Eesti jalatsitootjaga Samelin turule kodumaise suusasaabaste  kollektsiooni, millele olümpiapronks näeb tarbijaid eelkõige Eesti, Läti ja Leedu turul. 

«Soov tuua turule Eesti oma suusasaabaste kollektsioon on meie plaanidesse kuulunud juba enam kui kümme aastat,»  ütles  Samelini direktor Leida Kikka. «Selle  visiooni  muutis reaalseks projektiks koostöö Allar     Levandiga,    kes    aitas    projekti    ellu    viia,    osales tootearendusprotsessis ning testis saapaid.

Calgary  taliolümpiamängude pronksmedali omaniku Allar Levandi sõnul sai ta innustust  hakata  Eestis  suusasaapaid  tootma presidendi uusaasta kõnest, milles  Toomas Hendrik Ilves soovitas inimestel olla kreatiivsed ja suunata aktiivselt  pilk  ekspordile. «Meie eesmärk sellest lähtubki – tõime turule toote,    mis    on    tehnoloogiliselt    kaasaegne,    vastab    aktiivse harrastussportlase   vajadustele   ning   mille  hinnatase  on  samal  ajal võimalikult   paljudele  vastuvõetav,»  selgitas  Levandi.

Esimene  partii – 5000 paari suusasaapaid, loodetakse realiseerida eeloleval talveperioodil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles