Stelmachi elamislubade äri käive oli mullu 3,2 miljonit krooni

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Stelmach.
Nikolai Stelmach. Foto: Peeter Langovits

IRLi liikme Nikolai Stelmachi väidetav elamislubade äri Advisory Partnersi mullune käive ulatus 3,2 miljoni kroonini, millest ligi 2,7 miljonit moodustas müük väljaspool Euroopa Liitu.

Ettevõtte 2010. aasta aruandes on kirjas, et käive tuli ärinõustamisteenustest. Möödunud aasta käive oli täpsemalt 3 206 705 krooni, millest kasum moodustas lausa 3 191 128 krooni.

Suurimaks kuluks võib pidada tööjõukulusid: aruande kohaselt on ettevõttes üks töötaja ja juhatuse liige, kelleks on Nikolai Stelmach ise. Esimesele maksti aastas koos maksudega 73 950 ja teisele 69 426 krooni.

Osaühingul on ka kolm tütarfirmat: Employment Service OÜ, Capital Advisory Partners OÜ ja Advisory Partners Services OÜ.

Kõnealune korter Kooli tänava majas nr 3 kuulub Indrek Raudse firmale OÜ Integer Invest, Siim Kabritsa firmale Alistar Consult ning kõnealusele Nikolai Stelmachi ettevõttele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles