Rautakesko loob Valgamaal 30 uut töökohta

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rautakesko pood Pärnus.
Rautakesko pood Pärnus. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti suurim ehitus- ja sisustuskaupluste kett K-rauta loob Valgamaal 30 uut töökohta avades kevadel firma esimese kaupluse Valgas.


K-rauta poodide operaatori Rautakesko AS kaubandusdirektori Toomas Tauki sõnul avas ettevõte konkursi 30 töötaja, uue poe juhataja ning teenindusjuhi leidmiseks.

«Pakume Valga ehituskaupluses nüüdisaegset keskkonda ja, mis tänasel tööjõuturul veel olulisem, kindlat ametit stabiilses ettevõttes. Uued töötajad loodame leida peamiselt kohalike inimeste seast juba märtsiks,» lausus ta.

Detsembris nurgakivi saanud Rautakesko Valga ehitus- ja sisustuskaupade poes on 4500 ruutmeetrit müügipinda. Hoone ehitus algas 2008. aasta septembris. Maja valmib märtsiks 2009. Hoone ehitaja on AS Tartu Ehitus.

K-rauta kaubamärgi all tegutsev Rautakesko AS on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko kuuluv ettevõte, millel on Eestis üheksa müügikeskust 500 töötajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles