Ehitajate puudus ähvardab suurobjekti õigeaegset valmimist (6)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi järjest enam kaheldakse uue superkaubamaja õigeaegses valmimises, hakkavad arendaja sõnul välised märgid paistma oktoobri teises pooles, nädal enne avamist.
Kuigi järjest enam kaheldakse uue superkaubamaja õigeaegses valmimises, hakkavad arendaja sõnul välised märgid paistma oktoobri teises pooles, nädal enne avamist. Foto: Sander Ilvest

Konkurendid kahtlevad, kas kaubanduskeskusel T1 Mall of Tallinn on vajaminev hulk rentnikke koos, ja pakuvad, et avamine jääb oktoobri asemel pigem novembrisse või sootuks uude aastasse. Ka platsil olevad ehitajad ei usu, et keskus oktoobri lõpuks valmib. Arendaja ise on lootusrikas.

«Keegi arvatavasti ei arva, et see keskus kahe kuu pärast uksed avab,» lausus Tallinna piirile superkaubamaja rajava Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor isegi hiljuti, kui Postimees käis objektil uurimas, mis seisus ehitus on. «Ka kolm päeva enne arvataks sama,» lisas ta.

Kuigi Remmelkoor tunnistas, et ees ootab kaks väga pingelist kuud, õhkus arendajast siiski suurt optimismi, et hiljemalt oktoobri lõpuks on uus, Tallinna kaubanduskeskuste turgu raputav superkaubamaja valmis. Seda, et valmimiseelne kiire tööperiood on alanud, oli näha ka objektil ringikäiku tehes.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles