ABB ostis Austraalia firma

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABB logo.
ABB logo. Foto: SCANPIX

Energeetika- ja automaatikatehnoloogia kontsern ABB omandab Austraalia taastuvenergia- ja automaatikaettevõte Powercorp, teatas ettevõte.

Austraalias Darwinis baseeruvas Powercorpis töötab umbes 30 inimest ning ettevõte pakub automaatika- ning kontrollsüsteeme taastuvenergia tootmise haldamiseks isoleeritud võrkudes, aidates tagada kvaliteeti ja stabiilsust. Powercorpi lahendused võimaldavad kõrge kasuteguriga tuule- ja päikeseenergia tootmist isoleeritud võrkudesse ning vähendada heitkoguste mahtu ja sõltuvust fossiilsetest kütustest.

Powercorp on välja töötanud mitmeid lahendusi taastuvenergiasüsteemide integreerimiseks tavaliste elektrivõrkudega ja elektritarbimise tasakaalustamiseks. Ettevõte tarnib süsteeme, mis salvestavad ja jaotavad elektrienergiat dünaamiliselt vastavalt sageduse ja pinge kõikumistele eeskätt väiksemate ja kaugemalasuvate võrkude stabiliseerimiseks.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles