Saa: rohkem kaubanduskeskusi pole vaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Saa
Mart Saa Foto: Arco Vara

Kinnisvaraspetsialist, Arco Varas turundusdirektorina töötav Mart Saa avaldas täna toimuval kinnisvarakonverentsil arvamust, et rohkem suuri kaubanduskeskusi pole enam mõtet ehitada.

«Ise olen mõned aastat mõelnud, et kaubanduspindu on jube palju, aga ikka tehakse neid juurde ja need täituvad ka - igasugused butiigid, mis olid laiali, on end keskustesse paika pannud,» rääkis Saa.

Spetsialisti sõnul on räägitud, et Lasnamäele ja Põhja-Tallinnasse peaks veel üks keskus mahtuma. «Kui vaadata kaardi pealt, siis on jah ruumi, aga minu meelest võiks aidata. Palju me ikka šoppame?»

E.L.L. Kinnisvara juht Aldo Daponi sõnul seisneb Eesti rahvast täis kaubanduskeskuste fenomen selles, et Eestis pole üheksa kuud aastas ilma tõttu väljas mitte midagi teha, mistõttu inimesed põgenevad sooja keskusesse. «Kogu aktiivsem kaubandus käib Eestis kaubanduskeskustes,» lisas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles