Mis on Meelis Milderi endiselt hea maine saladus?

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltika juht Meelis Milder.
Baltika juht Meelis Milder. Foto: Peeter Langovits.

Baltika on omapärane ettevõte selle poolest, et vaatamata kehvadele majandustulemustele on usaldus firma juhtkonna ja selle juhatuse esimehe Meelis Milderi suhtes peaaegu piiritu.

Baltika maine on endiselt hea nii äriliidrite, koostööpartnerite kui ka klientide hulgas.

Vaid väikeinvestorid on rahulolematud, sest aktsia hind ei taha ega taha kasvama hakata ning dividende pole niipea loota.

Üheks põhjuseks on Milderi isik, pakub EBSi juhtimise õppetooli juhataja professor Ruth Alas. «Et Meelis Milder ise kuulub äriliidrite hulka ja tema varasemad teod on ettevõtet edasi viinud, on kindlasti positiivne faktor ja äratab tema vastu usaldust,» rääkis Alas.

Teiseks on Milder astunud huvitavaid samme, näiteks läinud müügifirmadega teistele turgudele. Need ettevõtmised on töötanud. «Võib-olla usutakse, et ta tuleb ka seekord välja,» lisas Alas.

EBSi uuringud näitasid, et kriisist väljatulekul aitas innovatsioon. See, et Baltika on varem edukate innovaatiliste lahendustega välja tulnud, võib olla põhjuseks, miks ettevõttesse endiselt usutakse.

Lõpuks märkis professor, et tegelikult läheb ju peaaegu kõigil praegu halvasti ja Baltika ei erine selle poolest teistest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles