Ain Kaljurand ja Allan Kiil jätkavad Tallinna Sadama juhtidena

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Kaljurand.
Ain Kaljurand. Foto: Peeter Langovits

ASi Tallinna Sadam nõukogu otsustas täna toimunud istungil pikendada Ain Kaljuranna ja Allan Kiili volitusi ettevõtte juhatuse liikmetena.

ASi Tallinna Sadama nõukogu esimehe Neinar Seli sõnul tunnustas enamus nõukogu liikmetest olemasoleva juhatuse tööd ning otsustas juhatuse volitusi kolme aasta võrra pikendada.

«Avalikule konkursile laekus kokku 13 taotlust ning kandidaatidel oli võimalus oma nägemust eelnevalt tutvustada,» märkis Seli.

«Kuna tänased juhid on saavutanud head tulemused ning nende esitatud tulevikuvisioon oli kõige selgem ja asjatundlikum, otsustas nõukogu juhatuse liikmete volitusi pikendada. 

Tänane juhatus on tõstnud nii kaubaveo mahud, reisijate numbrid kui majandusnäitajad rekordilistele tasemetele, käivitanud mitmed vajalikud investeerimisprojektid ning kasvatanud ettevõtte olulisust ühiskonnas.

Samas tuleb arvestada, et konkurents Läänemere sadamate vahel kasvab ning konkurentsis püsimiseks ja oma positsioonide laiendamiseks tuleb teha senisest veel suuremaid pingutusi,» lisas ta.

Tallinna Sadama nõukogu kuulutas vastavalt koalitsioonilepingule riigile kuuluva ettevõtte juhatuse liikmete konkursi välja 11. oktoobril ning see lõppes 26. oktoobril.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles