Aasta ettevõtja tiitli pälvisid Priit Alamäe ja Taavi Kotka Webmediast

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Alamäe (vasakul) ja Taavi Kotka (paremal) tarkvarafirmast Webmedia Group.
Priit Alamäe (vasakul) ja Taavi Kotka (paremal) tarkvarafirmast Webmedia Group. Foto: Liis Treimann

Audiitor- ja konsultatsioonifirma Ernst & Young eestvedamisel neljandat aastat toimunud konkursi Eesti Aasta Ettevõtja võitjaks tunnistati Priit Alamäe ja Taavi Kotka tarkvarafirmast Webmedia Group.

Webmedia juhatuse esimehe Alamäe ja juhatuse liikme Kotka sõnul on olulisteks ettevõtja omadusteks julgus teha asju uutmoodi, võime inimesi inspireerida ja kaasa haarata.

Alamäe hinnangul on halvas majanduskliimas ettevõtte kasvu säilitamine osaliselt portfelli diversifitseerimise tulemus. «Ettevõtte kasvu ja uusi investeeringuid finantseeritakse läbi kasumi reinvesteerimise kui ka pangalaenude,» sõnas Alamäe.

Webmedia omandas tänavu kevadel Soome tarkvaraarendusettevõte CCC Oy. Webmedia hinnangul kujuneb Soome firma omandamise tulemusel ühisfirma käibeks sellel aastal enam kui 40 miljonit eurot ja tegevuskasumiks enam kui neli miljonit eurot.

Webmedia on tarkvaraarendusega tegelev ettevõte, mis tegutseb ka välisturgudel, pakkudes tarkvaralahendusi klientidele Soomes, Leedus, Rumeenias, Serbias, Kataris ja mujal. Ettevõte tööandjaks ligi 350 spetsialistile viies erinevas riigis ning ligikaudu 75 protsenti ettevõtte käibest pärineb väljasmaalt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles