Rain Lõhmus: osa kestvuskaupu võib hakata odavnema

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMP05:RAIN LÕHMUS: TALLINN, EESTI, 01,NOV,05
Pildil: Rain Lõhmus , LHV kontoris, pildid on lavastatud!
at/Foto:ANDRES TEISS
TLMP05:RAIN LÕHMUS: TALLINN, EESTI, 01,NOV,05 Pildil: Rain Lõhmus , LHV kontoris, pildid on lavastatud! at/Foto:ANDRES TEISS Foto: ANDRES TEISS/PM/SCANPIX BALTICS

«Kui sageli kardetakse ülemaailmset inflatsiooni, siis mina seda lähiaastatel ei pelga,» ütleb LHV Panga asutaja Rain Lõhmus ajakirjale Pulss.

«Mina pigem kardan, et firmad, kes tahavad midagi müüa, peavad tegema allahindlusi,» lisas Lõhmus. Tema sõnul tuleneb see sellest, mis juhtus pärast 2008. aasta finantskriisi, mil nii ettevõtted kui ka tarbijad ehmusid ära. Arenenud maades kiputakse pigem võlgasid tagasi maksma, mis tähendab, et enam ei tarbita nii palju. Ka pangad tõmbavad tema sõnul laenamist tagasi.

«Kui sul täna mingit konkreetset asja vaja ei ole, siis võib olla saab selle aasta-paari pärast odavamalt,» annab pankur soovituse ka tarbijatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles