HTC tõusis suurimaks nutitelefonide müüjaks USAs

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC vs iPhone.
HTC vs iPhone. Foto: SCANPIX

HTC tõusis kolmandas kvartalis suurimaks nutitelefonide müüjaks USAs, edestades nii Samsungit kui ka Apple't, mis hiljuti tuli välja uue iPhone'ga, ent mille nõudluses valitseb tuulevaikus.

Võrreldes möödunud aasta sama kvartaliga kasvatas HTC turuosa 10 protsenti ning omas turust kokku 24 protsenti, kirjutab Bloomberg. Samsung ja Apple jäid Taiwani firmast maha ning omasid vastavalt 21 ja 20 protsenti nutitelefonide turust. RIMil, mis teeb Blackberrysid, oli vaid üheksa protsenti turust.

HTC, mis tootis esimese Google’i Androidil töötavad telefoni 2008. aastal, lõikas kasu headest suhetest mobiilsideoperaatoritega, valmistades iga operaatori jaoks erinevaid mudeleid.

Sellegipoolest võivad Samsung ning Apple selles kvartalis edumaa tagasi saada, kuna HTC teatel on nutitelefonide saadetised esimest korda kahe aasta jooksul langustrendis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles