Nokia uued nutitelefonid analüütikuid üllatada ei suutnud

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nokia juht Stephen Elop tutvustab Nokia uusi nutitelefone.
Nokia juht Stephen Elop tutvustab Nokia uusi nutitelefone. Foto: SCANPIX.

Nokia poolt täna avalikustatud esimesed Windows Phone operatsioonisüsteemiga nutitelefonid Lumia 800 ja Lumia 710 analüütikuid millegi erilisega üllatada ei suutnud, vahendab Helsingin Sanomat.

Pohjola Panga analüütiku Hannu Rauhala sõnul vastavad uued telefonid ootustele ning kinnitavad senist arvamust, mille kohaselt soovib Nokia teistest Windows Phone’i telefonide tootjatest eristuda eeskätt pakutavate teenuste abil.

Ka uute telefonide hinnad ei pakkunud Rauhala kinnitusel mingeid üllatusi ning vastavad turul olevate nutitelefonide hindadele.

Strategy Analyticsi analüütiku Neil Mawstoni arvates tunduvad Nokia uued nutitelefonid olevat üsna head, kuid iPhone’ist ja Samsungi nutitelefonidest neid paremaks pidada ei saa.

Pigem on Mawstoni arvates uute Nokiate mõistlik hind see, mis võib kujuneda Nokia peamiseks müügiargumendiks oma konkurentide ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles