Vertigo juht: 25 protsenti restoranidest sulgeb uksed

Marti Aavik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne!
Foto on illustratiivne! Foto: Corbis / Scanpix

Järgmise aasta sügisel on Eestis veerandi võrra vähem toitlustusettevõtteid kui oli tänavu aasta alguses, usub Tallinna restorani Vertigo juht Peeter Tava.


«Arvan, et 2009. aasta sügiseks on Eestis vähemalt 25% toitlustusettevõtteid vähem, kui seda oli 2008. aasta alguses,» kommenteeris toitlustusettevõtete võimalikku seisu uuel aastal restorani Vertigo juht ja OÜ Bellavista Grupi juhatuse esimees Peeter Tava, kirjutas

aripaev.ee

.

Tema sõnul peavad paljud toitlustusettevõtted oma uksed uuel aastal sulgema. «Viimane poolaasta on alles «soojenduseks» järgnevatele kvartalitele ehk siis tuleb oluliselt raskem, aga ka huvitavam aasta. Majanduskasv tuleb negatiivne ja paljud ettevõtted, kes ei ole selleks valmistunud, sattuvad raskustesse,» ennustas Tava.

Tava sõnul tuleb negatiivseid signaale viimasel ajal praktiliselt igast ettevõtluse valdkonnast. «Samas olen veendunud, et keerulised ajad muudavad meid kõiki leidlikemaks ning need, kes sellest ajast välja tulevad, on tugevamad kui kunagi varem ehk siis tegemist on ka suurte võimalustega,» märkis ta.

Vertigo juht on enda sõnul viimasel ajal keelanud oma kolleege selle hädakisakooriga kaasa minemast ning rõhutanud, et oma energia tuleb panna hoopis uute lahenduste otsimisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles