Ärimees tõrjub krahvi süüdistusi

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare veebileht.
Kuressaare veebileht. Foto: www.kuressaare.ee

Ärimees Arti Arakas tõrjub baltisaksa aadliperekonna Ekesparrega sugulussidemeid omava krahvi väiteid, et Kuressaares tegutsev Ekesparre residents kasutab nime loata.

«Nende käest on luba küsitud ja mul on kogu vastav korrespondents olemas,» lausus Arti Arakas Meie Maale. “Seetõttu ei oska ma kuidagi kommenteerida vastupidiseid väiteid,» lisas ta.

Saaremaa ühe tuntuma baltisaksa aadliperekonna Ekesparrega suguluses olev krahv Paolo Berti de Ravignani väitis oktoobris Saarte Häälele antud usutluses, et Kuressaare linnuse kirderaveliinile 19. sajandi lõpus ja 20. sajandi alguses ehitatud majad kuulusid Ekesparredele.

«Praegused omanikud võivad seal oma äri ajada ja seda residentsiks kutsuda,» sõnas krahv de Ravignani. «Meile aga ei meeldi, et keegi meie perekonnanime oma kommertslikel eesmärkidel ära kasutab ja teeb seda meilt küsimata.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles