Läti turistid kardavad, et nende üle heidetakse Eestis nalja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti Rahvuskultuuri Selts etnolaadal Tallinna Raekoja platsil
Läti Rahvuskultuuri Selts etnolaadal Tallinna Raekoja platsil Foto: Peeter Langovits

Kuigi soov Eestit külastada on olemas, pelgavad läti turistid teinekord Eestisse tulla, kuna miskipärast on jäänud mulje, et neid ei võeta siin just avasüli vastu.

Marketingi Instituudi juht Anu-Mall Naarits kirjutab oma turunduskommentaaris klientide vajaduste mõistmisest ja õigest segmenteerimisest. Sama oluline, kui mõista vajadusi, miks kliendid sinu pakutud toodet tahavad, on ka aru saada, millised hirmud võivad potentsiaalseid kliente pakutust eemale hirmutada.

Turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnutsi pelgavad Läti ja Venemaa turistid teinekord Eestit külastada. Soov ja tahtmine on olemas, kuid uuringutest selgub, et teinekord kardetakse siia tulla kuna lätlased tunnevad, et nad ei ole siin teretulnud ning nende üle heidetakse nalja.

«Ei maksa arvata, et nemad selle pärast meie üle vähem nalja viskavad, naabrite vahel on see loomulik,» lisas Mutso.

Selleks, et lätlased julgemalt Tallinnasse tuleksid korraldati suve lõpus Riias kampaania kultuurihuvilistele noortele, kus tutvustati siinseid kultuurisündmusi kampaania raames «Kultuur ootab sind siin» ja «Oled siin teretulnud.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles